Bureau Zuidema

Met regelmaat geef ik in opdracht van Bureau Zuidema de training Inzicht in Invloed.  Ik ben er trots op dat ik mezelf een gecertificeerd invloedtrainer mag noemen en geef deze trainingen met veel plezier.

Inzicht in Invloed® gaat over jou. In dit programma krijg je inzicht in je eigen invloedgedrag. Aan de hand van het Invloedmodel® en door middel van intensieve feedback, leer je om invloed flexibel uit te oefenen, afhankelijk van je doel, de situatie en de persoon tegenover je. Wil je meer lezen over dit programma ga dan naar http://www.Zuidema.nl

 

Menda is rustig, innemend, direct, humoristisch en weet de juiste vragen te stellen. Fijne persoonlijkheid en prima trainer!
Menda laat me dingen zelf ontdekken, met behulp van een eenvoudige vraag of oefening.(Anonieme deelnemers Inzicht in Invloed)

Ik ken Menda als een vriendelijke betrokken trainer die het contact aangaat met de mensen. Ze vraagt net wat meer door en probeert mensen vanuit diepere lagen in beweging te krijgen. Haar werkwijze gaat verder dan het sec aanleren van technieken. (Gérard Roseval, Roseval Training & Coaching)

effectieverworden.nl | Bureau Zuidema