Master of Informatics

Sinds 2010 ben ik verbonden aan de Master of Informatics waar ik verantwoordelijk ben voor de module Professional Skills and Development. Deze module loopt als een rode draad door de diverse masterclasses en richt zich op de persoonlijke ontwikkeling van de individuele studenten. Hier kun je meer lezen over deze Master.
Ik begeleid deze studenten met veel plezier en vind het vooral leuk dat ik ze gedurende 1,5 jaar met regelmaat zie en spreek. Hierdoor ben ik getuige van de groei die zij gedurende deze studie doormaken.

“Met veel passie, plezier en vakmanschap heeft Menda mij gecoacht tijdens zowel individuele gesprekken als diverse masterclasses als onderdeel van de Master of Informatics.
De veilige leeromgeving die ze hierbij creëerde gaf mij ruimte om op een leuke manier in de praktijk te kunnen oefenen, noodzakelijk voor een optimaal leereffect.” Geert Dreuning, IT architect, ING

“Menda weet een veilige sfeer neer te zetten, zowel in individuele gesprekken als in groepsbijeenkomsten. Uit alles wat er gebeurt en gezegd wordt, weet zij krachtig de kern te vatten en dit op een respectvolle manier terug te geven, zodat je zelf eigenaar blijft van je gedrag. Alleen nu bewuster. En met meer keuzes.” Wilma van Etten, functioneel beheerder, Abrona

 

effectieverworden.nl | Master of Informatics