NNVS

In 2021 heb ik in opdracht van Stiens Training & Advies met veel plezier een aantal groepen senioren begeleid in het ontwikkeltraject Senior met Smile. Het doel van dit traject was om senioren en potentials te begeleiden in hun ontwikkeling, zodat ze naast hun eigen werk ook structureel kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van collega’s in hun team. Kenmerkend voor dit traject was de samenwerking met de teamleiders van de senioren, de korte intensieve trainingssessies met genoeg ruimte tussen de sessies om het geleerde in de praktijk uit te proberen en de focus op waarderend ontwikkelen (groeien vanuit kracht en mogelijkheden en vertrekken vanuit wat werkt)

“Menda was snel (meer dan) vertrouwd met de typische werksituatie en dynamiek van deze doelgroep. Coachen en invloed zonder hiërarchie vraagt echt persoonlijke kracht; en Menda hielp de deelnemers hierin daadwerkelijk. Menda reikte hen niet alleen tools aan maar liet deze ook steeds echt oefenen en ontwikkelen. Waardoor het vertrouwen ontstond om het geleerde echt in de praktijk toe te passen. 
De samenwerking met Menda hierin was een feestje! Voor mij, ons team en voor de deelnemers. En alleen dan werkt leren…zelfs online ;)!” Inge Stiens, Stiens Training & Advies.

 

effectieverworden.nl | NNVS