Master of Urban and Area Development

De MUAD (Master of Urban and Area Development) is een 2-jarige masteropleiding die studenten opleidt tot belangrijke spelers in de gebiedsontwikkeling.
In deze Master ben ik verantwoordelijk voor de persoonlijke leerlijn (vaardigheidstrainingen, intervisiebijeenkomsten en coachingsgesprekken) die als een rode draad door de opleiding loopt. Ik begeleid deze enthousiaste groep studenten altijd met heel veel plezier. Kenmerkend is de nieuwsgierigheid en bereidheid om samen te leren en de hoeveelheid aan kennis en ervaring die ze in huis hebben en inbrengen. Klik hier voor meer info over deze opleiding.

“Menda weet je op een warme, persoonlijke en positieve manier te begeleiden en te enthousiasmeren. De sessies met Menda zijn altijd “raak” en zetten je altijd weer aan tot actie en nadenken.” Allard Nieuwstraten, Procesmanager bij Waterweg Wonen.

“Als coach creëert Menda een omgeving waarin je tot reflecteren èn handelen wordt gestimuleerd. Persoonlijk, open, geïnteresseerd, dienend èn sturend.” Jeroen Engels, Programmamanager Binnenstad bij Gemeente Groningen.

“Afgelopen jaar heeft Menda mij naast coaching en advies bijgestaan met een groepje medestudenten met intervisie. Haar prettige persoonlijke aanpak, rust in de gesprekken en toch scherpe vragen, zorgen ervoor dat ik altijd weer uitkijk naar deze bijeenkomsten. Even stilstaan, reflecteren, luisteren en vragen stellen zorgen er elke keer voor dat ik met nieuwe inzichten naar huis ga. Mocht je enigszins gezonde scepsis hebben (die had ik ook) tegen coachings-en intervisie gesprekken dan beveel ik Menda van harte aan!”  Patricia Jansen-Kooij, Sr. Adviseur vastgoed bij Gemeente Apeldoorn.

 

 

effectieverworden.nl | Master of Urban and Area Development